Η Ιστορια του Tailwind

Tailwind Nutrition. Ολα όσα χρειάζεστε. Ολη μέρα. Αλήθεια.

Έτσι γεννήθηκε η Tailwind Nutrition.

Η ιστορία της Tailwind Nutrition ξεκίνησε στην κουζίνα ενός σπιτιού στο Durango του Colorado όταν ο Jeff και η Jenny Vierling χρησιμοποιώντας το KitchenAid μπλέντερ της γιαγιάς της Jenny, έφτιαξαν την πρώτη ‘ενεργειακή σκόνη’ Tailwind.

Tαλαιπωρημένοι απο την χρήση διαφόρων ενεργειακών τζέλ, χαπιών, ενεργειακών ποτών και άλλων προιόντων ηλεκτρολυτών στη διάρκεια των αγώνων που συμμετείχαν, σκέφτηκαν οτι έπρεπε να δημιουργήσουν κάτι που δεν θα τους δημιουργούσε στομαχικές διαταραχές, θα ήταν απλό στη χρήση, θα κάλυπτε όλες τς ανάγκες των αθλητών κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων και η ποιότητα του θα ήταν η καλύτερη της αγοράς.

Μετά απο πολλές προσπάθειες και πειραματισμούς, ο Jeff δημιούργησε αυτό ακριβώς που ονειρευόταν. Μια μοναδική ‘καύσιμη ύλη’ που θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεων όσο και στη διάρκεια των αγώνων.

400 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ 8 ΧΩΡΕΣ

Με το KitchenAid στην κουζίνα και δουλεύοντας υπερωρίες, οι Jeff και Jenny παρουσίασαν το Tailwind στο Iron Horse Bicycle Classic στο Durango, Colorado. Αθλητές μαραθωνίων, τριαθλητές, ποδηλάτες, αλλά και απλοί άνθρωποι που απολάμβαναν κάθε σπόρ αντοχής άρχισαν να μοιράζονται τις θετικές τους εμπειρίες απο την χρήση του Tailwind.

Παρ’ ότι η Tailwind Nutrition έχει διατηρήσει το οικογενειακό περιβάλλον της, έχει φτάσει να πωλείται σε περισσότερα από 400 καταστήματα και οκτώ χώρες με μεγάλη επιτυχία. «Οι πελάτες μας έρχονται πρώτοι σε όλα όσα κάνουμε», λέει η Jenny Vierling. “Είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε φτάσει στο μέγεθος που έχουμε σήμερα και κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ενημερώσουμε για το πόσο ξεχωριστοί είναι για εμάς.”

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ’ όλη την θεαματική άνοδο των πωλήσεων, ο Jeff όσο και η Jenny είναι πίσω απο κάθε τομέα της επιχείρησης και με ολόκληρη την ομάδα τους μοιράζονται ακριβώς το ίδιο όραμα: ‘αφοσίωση στην προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη και άριστη επικοινωνία μαζί του’.

Η Tailwind ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να επικοινωνούν με τους πελάτες τους γράφοντας τα ονόματά τους στις συσκευασίες και στέλνοντάς τους εξατομικευμένα σημειώματα ενθάρρυνσης και ευχών για καλή επιτυχία στις συσκευασίες του Tailwind ή στο εξωτερικό των κιβωτίων αποστολής τους.

Η επικοινωνία αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω απο την ανάπτυξή της εταιρείας. Η Jenny και ο Jeff αναγνωρίζουν αυτή την αφοσίωση από τους οπαδούς τους και για να τους υποστηρίξουν, προσφέρουν πάνω από 100.000 λίτρα Tailwind Nutrition σε πάνω από 100 αγώνες ετησίως, σε εκείνους τους αγώνες των οποίων οι διοργανωτές είναι φανατικοί χρήστες και υποστηρικτές του Tailwind.

ΓΙΑΤΙ TAILWIND

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Tailwind περιλαμβάνουν:

  • Τέλος στις στομαχικές διαταραχές
  • Εύκολο στη χρήση – Διαλύεται εντελώς: δεν υπάρχουν τεχνητά χρώματα και ξεπλένεται εύκολα από τα μπουκάλια και τα γιλέκα ενυδάτωσης
  • Απλό και πλήρες: 200 θερμίδες ανά μερίδα
  • Εύγεστο όλη μέρα: η καθαρή, ελαφριά γεύση γίνεται ακόμη καλύτερη με τη μεγαλύτερη διάρκεια τους αθλήματος
  • Όλα είναι φυσικά συστατικά: Μη GMO, vegan, χωρίς γλουτένη, σόγια και γαλακτοκομικά προϊόντα
  • Οργανικά συστατικά, κατάλληλο και για δίαιτα τύπου paleo, vegetarians και vegans
Translate »