ΓΙΑΤΙ TAILWIND

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δημιούργησα το Tailwind για τον αγώνα υπεραπόστασης Leadville 100. Είναι σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τα προβλήματα στομαχικών διαταραχών που αντιμετωπίζουν οι αθλητές αντοχής σε αγώνες 50 μιλίων, 100 μιλίων, 24-ωρών και πολλαπλών ημερών. Το Tailwind συνδυάζει θερμίδες – ‘καύσιμο’, ενυδάτωση και ηλεκτρολύτες σε ένα εύγεστο ποτό που δεν θα μετατρέψει το στομάχι σας σε ‘τούβλο’. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς το Tailwind βοηθά τους αθλητές να πάρουν σωστή διατροφή για αθλήματα αντοχής.

ΠΛΗΡΕΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ + ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ + ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Πετάξτε τα τζέλ, τις μπάρες, τα μασώμενα και τα χάπια και συνεχίστε όλη την ημέρα με το Tailwind.

Το Tailwind αναμιγνύεται με νερό για να καλύψει τις ανάγκες σας σε θερμίδες, ενυδάτωση και ηλεκτρολύτες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη θα είναι η μέρα σας. Με γεύσεις που οι πελάτες περιγράφουν ώς ήπιες εξαιτίας ότι διατηρούν την “καθαρότητα” και “ελαφριά” αίσθηση που αφήνει το νερό στο στόμα, ενώ συνάμα ικανοποιεί απόλυτα τις διατροφικές σας ανάγκες στη διάρκεια προπονήσεων, αγώνων και αποκατάστασης.

Διαλύεται εντελώς και εύκολα. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και ξεπλένεται εύκολα από τα μπουκάλια και τα γιλέκα ενυδάτωσης. Χωρίς υπολείματα και χωρίς επίγευση.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Το καύσιμο γλυκόζης / σακχαρόζης του Tailwind εκμεταλλεύεται τον τρόπο απορρόφησης θρεπτικών ουσιών από το σώμα μας. Ο συνδυασμός του ‘καυσίμου’ Tailwind, των ηλεκτρολυτών με το νερό έχει ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που επιτρέπει στο σώμα να κάνει καλύτερη απορροφήση.

Μόλις εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, η γλυκόζη που περιέχεται στο Tailwind ενεργεί άμεσα σαν καύσιμο για τους μύς, επιτρέποντας στους αθλητές να αποδίδουν σε υψηλότερες εντάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια.
Το προφίλ ηλεκτρολυτών Tailwind μιμείται αυτό που αποπνέεται μέσα απο την εφύδρωση. Το Tailwind είναι το μόνο που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Δεν μπορούν όλα τα στομάχια να διαχειριστούν την κολλώδη γλυκύτητα ή τα δύσκολα σε αφομοίωση μόρια που βρίσκονται στα περισσότερα προϊόντα διατροφής.

Μικρές γουλιές Tailwind, παρέχουν σταθερές, μικρές δόσεις καυσίμου που περνούν μέσα από το στομάχι. Η σύνθεση του ‘καυσίμου’ Tailwind ταιριάζει απόλυτα με την απορροφητική ικανότητα του εντέρου. Έτσι, το Tailwind εισέρχεται γρήγορα στο σώμα χωρίς να επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα.

Σας είπαμε ότι το Tailwind φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και οργανικές γεύσεις; Κρυστάλλινο στην ανάμειξη του με το νερό, γευστικό και καθαρό, ώστε να μπορείτε να πίνετε όλη μέρα.

ΑΞΙΑ

Πιστεύουμε ότι η απόδοση έχει μεγαλύτερη σημασία από την τιμή όταν πρόκειται για το καύσιμο που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την διάρκεια έντονης άσκησης. Αλλά γιατί κάποιος να πληρώσει περισσότερα από ό, τι χρειάζεται; Δείτε τους υπολογισμούς μας για έναν αγώνα αντοχής 10 ωρών (2500 θερμίδες – 250 θερμίδες/ώρα)

 

Tailwind  2500 θερμίδες Τζέλ 2500 θερμίδες
Κόστος (2 κουταλιές/ώρα) =  €14.50 Κόστος (2,5 τζέλ/ώρα Χ μέση τιμή 90 Ηλεκτρολύτες = συμπεριλαμβάνονται λεπτά/τζέλ) = 23,75

Ηλεκτρολύτες (2 δισκία ανά ώρα) = 6

Τελικό κόστος = 14.50 Τελικό κόστος = 29.75

Θα χρειαστώ πρωτεΐνη;

Το ερευνήσαμε. Το δοκιμάσαμε. Ρωτήσαμε ειδικούς για αυτό.Η πρωτεΐνη κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν βελτιώνει την αντοχή, αλλά συσχετίζεται με τη δυσφορία του Γαστρεντερικού.

Οι μελέτες δεν δείχνουν σημαντική διαφορά αθλητικής αντοχής μεταξύ των ποτών που χρησιμοποιούν μόνο υδατάνθρακες και των ποτών που συνδυάζουν υδατάνθρακες και πρωτείνη. Η πρωτεΐνη είναι δύσκολη στην πέψη και μπορεί να επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων που απαιτούνται για την αποκατάσταση των αποθεμάτων γλυκογόνου κατά τη διάρκεια του κρίσιμου ‘παραθύρου’ ανάκτησης. Για τους λόγους αυτούς, η πρωτεΐνη δεν περιλαμβάνεται στο Tailwind. Δείτε εδώ περισσότερα εδώ και εδώ.

212 miles on my bike in one day at 17 average mph. Consumed nothing but Tailwind, felt pretty good at the end. While knee pain and darkness would have kept me from riding more, nutrition would not have. Love it.

~Mike

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙΤΟTAILWIND?

Άμεση εμπειρία, δοκιμές με αθλητές αντοχής στο Durango, Κολοράντο και μερικά από τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά που μελετούν την διατροφή στα αθλήματα αντοχής.

Get it from the horse’s mouth:

Our Promise To You

Take theTailwind Challenge

Trust us at your next race

Choose 4 Bags and start training.
If you are not satisfied,we will pay your entry fee.*

*Entry fee reimbursement is limited to $150 maximum, and you must start the event to be eligible for reimbursement.

Translate »