Το Tailwind στην Ελλάδα!

Η ιδέα της διανομής του Tailwind Nutrition στην Ελλαδα

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Το 2016 όταν άκουσα για το Tailwind στο video του Billy Yang. Ταυτίστηκα με την ιστορία του, δοκίμασα το προϊόν και…κόλλησα.

Από τότε η Tailwind με συντροφεύει σε όλους τους αγώνες αντοχής που συμμετέχω καθώς και στη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Μέσα από τη χρήση του Tailwind σε προσωπικό επίπεδο ανακάλυψα ότι τα θετικά σχόλια που αποκόμιζε το προϊόν σε καθημερινή βάση δεν ήταν μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας …πίνοντας Tailwind κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων που συμμετείχα, είχα όλα όσα χρειαζόμουν για να αισθάνομαι καλά, να μπορώ να αποδίδω και να νιώθω δυνατός μέχρι το τερματισμό.

ΤΟ TAILWIND ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Συνάμα όμως ένιωσα και την ανάγκη να γνωρίσει και η χώρα μου, η Ελλάδα, αυτό το εξαιρετικό προϊόν, να μπορέσει κάθε αθλητής, ανεξάρτητα κατηγορίας και ηλικίας, να δει από πρώτο χέρι τα ωφέλη αυτών των προϊόντων αθλητικής διατροφής. Η γυναίκα μου εμπνεύστηκε από το όραμά μου και το 2018, κατά τη διάρκεια συμμετοχής μου στον αγώνα South Downs 100 miles στην Αγγλία γνωρίσαμε τον Mike Julien, Γενικό Διευθυντή της Tailwind Nutrition Europe. Εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να του ζητήσει την αντιπροσωπεία της Tailwind στην Ελλάδα και …έτσι ξεκίνησε το όνειρό μας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο Mike είχε ήδη ξεκινήσει την εταιρεία στην Αγγλία το 2015. Χρήστης του Tailwind ο ίδιος λόγω της συμμετοχής του σε αθλήματα αντοχής, έψαχνε για εναλλακτικές πηγές ενέργειας, εύκολες στη χρήση, ανεκτές στο στομάχι και βεβαίως καλύτερες σε ποιότητα από ότι κυκλοφορούσε στην αγορά. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Το σημαντικό για μας δεν είναι μόνο ότι προμηθεύουμε αυτά τα προιόντα. Τα χρησιμοποιούμε οι ίδιοι. Και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ κάτι λιγότερο από …το καλύτερο!

Η Tailwind ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να επικοινωνούν με τους πελάτες τους γράφοντας τα ονόματά τους στις συσκευασίες και στέλνοντάς τους εξατομικευμένα σημειώματα ενθάρρυνσης και ευχών για καλή επιτυχία στις συσκευασίες του Tailwind ή στο εξωτερικό των κιβωτίων αποστολής τους.

Η επικοινωνία αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω απο την ανάπτυξή της εταιρείας. Η Jenny και ο Jeff αναγνωρίζουν αυτή την αφοσίωση από τους οπαδούς τους και για να τους υποστηρίξουν, προσφέρουν πάνω από 100.000 λίτρα Tailwind Nutrition σε πάνω από 100 αγώνες ετησίως, σε εκείνους τους αγώνες των οποίων οι διοργανωτές είναι φανατικοί χρήστες και υποστηρικτές του Tailwind.

Μερικοί απο τους αγώνες που έχω τερματίσει με τη βοήθεια του Tailwind:

Αεθλιος, Ευχίδειος Άθλος, Virgin Forest Ultra-Trail® – V.F.U.T., Δρόμος Αθανάτων, Γύρα Μάνης, Γύρος Πάρου, South Downs 100, South Downs 50, North Downs 50, Verdon Canyon Challenge, Trans Grand Canaria, Κρόνιον Πέρασμα, Σαρωνικός Αγώνας Δρόμου (100 χλμ), Δρόμος Μικράς Ασίας, Lavaredo Ultra Trail, Dolomiti Extreme Trail, Maxi Race Annecy

Πάνος Αλεξάκος

Translate »